Private spa

Onze tarieven geven u toegang tot de zwemvijver, sauna, bubbelbad en stoomcabine. Een kamerjas, grote handdoek en slippertjes zijn voorzien. Niet alcoholische dranken, thee, koffie en fruit zijn standaard inbegrepen. Maw, zelfs bij een complete verrassing voor je partner, vriend, vriendin,... kan je bij ons met lege handen toekomen en toch ten volle genieten.

Verwen je jezelf graag nog met iets extra? Een fles bubbels of wijn staan standaard koel in de frigo, eten is verkrijgbaar op aanvraag of er kan nog een massage bijgeboekt worden voor een totale ontspanning.

Ons complex is voorzien voor verhuring tot 4 personen.

Huur wellness

Voor 15€ extra voor 2 personen kan je gebruik maken van de infraroodzetel.  Vanaf meer dan 2 personen:  +5€ pp.

prijslijst
DuurPrijs voor 2 persoonPrijs voor 3 personenPrijs voor 4 personen
2 uur 110€ 135€ 165€
3 uur 140€ 165€ 195€
4 uur 170€ 195€ 225€

Bij het meebrengen van eigen linnen kan 5€ korting pp gegeven worden.

Dranken

prijslijst
1/2 Champagne 25€ per fles
Prosecco 17€ per fles
Cava 17€ per fles
Witte/Rosé/Rode wijn 13€ per fles
Kleine cava 10€ per fles

Eten

prijslijst
Ontbijt 30€ per persoon
Tapa's 15€ per persoon
Kaasplank 22€ per persoon
Charcuterieplank 16€ per persoon
Andere (broodjes, bbq, raclette, fruits de mer,...) op aanvraag

Belangrijk

 Respecteer het aankomst- en vertrekuur dit om andere boekingen niet in het gevaar te brengen. Gelieve ons te verwittigen bij vertraging.

 Wist je dat je bij ons tot 1 uur op voorhand een vraag voor reservatie kan indienen? Wij hebben een uurtje nodig om alles in orde te krijgen, aarzel zeker niet eens te polsen als er nog plaats is.

 Er kan altijd iets tussen komen. Het zou leuk zijn als je ons dan een seintje zou geven.

 Wil je graag iets eten maar lust je niet alles of heb je een allergie? Laat het ons zeker weten en wij houden hiermee rekening.

 Graag op voorhand verwijdering van nagellak gezien dit strepen nalaat op het bad. Mocht je dit thuis vergeten zijn ligt er dissolvant ter uwer beschikking in de zitting van het eerste bankje.

 Wij zorgen voor een nette en hygienische omgeving. Bedankt om hier zelf ook rekening mee te houden.

 Gelieve alles van eten min. 1 dag op voorhand te bestellen. Op maandag kunnen geen kaas- of charcuterieschotel of het lunch arrangement.

 Je boekt beter niet bij een recent myocardinfarct of een erntige aortavernauwing, bij koorts, bij epilepsie, bij acute ontstekingen en grotere nog niet helemaal genezen wonden, ernstige spataderen, acute opstoot van reuma,.... Bij twijfel best raad vragen aan je arts (bvb kanker,diabeet, hoge bloeddruk, zwangerschap met verhoogd risico op pre-eclampsie,...) Alcoholconsumptie is af te raden.

 

vind ons ook op: Relaxy