Massage

Een massage werkt ontspannend en ontgiftend. Je krijgt van ons na elke massage een beetje you-time om bij te komen en iets te drinken.

Je kan bij ons een douche nemen of van een infraroodzetel gebruik maken.  Zie "extra".

 

Algemene massage

De massage wordt afgestemd op uw voorkeur: Harder of zachter, probleemzones,..., dit wordt voor aanvang besproken. (Geen erotische massages)  Ik heb reeds heel veel cursussen en bijscholingen gevolgd waardoor ik de massage kan aanpassen naar uw wens en nood.   Mijn doel is uw lichaam en geest de warmte te geven die het verdient.  Iedere persoon is anders, elke dag is anders, zo moet ook iedere massage anders zijn.  Ook mensen met fibromyalgie of reuma zijn meer dan welkom voor een aangepaste massage.  Iedereen verdient een massage.

Gevolgde cursussen waarop uw massage kan afgestemd worden: Zweedse massage, zorgmassage, zwangerschapsmassage, deep tissue, massage bij lagerug- en nekklachten, sportmassage, energetische massage, holistic pulsing, shiatsu ontspanningsmasssage, magneetmassage, cupping.

 

 
  Duur   1 persoon     Duomassage  
 30 min      40 €   
 60 min 60 €  130 €
 75 min 70 €  150 € 
 90 min 80 €  170 €

 
Een massage van 30 min kan bvb enkel rug zijn maar ook rug en benen of rug en extra nek en gezicht.
Een volledige lichaamsmassage kan reeds in een uur maar ook de hele rugzijde eventueel aangevuld met extra nek en gezicht zijn heel goede opties.
75 min is ideaal voor een volldige lichaamsmassage die we in alle gemak zonder tijdsdruk kunnen uitvoeren met volledige rust en ontspanning voor jou.
In 90 min geven we je de ultieme ontspanning met extra aandacht voor bepaalde zones.
 
 

Japanse gezichtsmassage

Japanse gezichtsmassage is uniek in combinatie met stimulatie van de energiebanen en de acupunctuurpunten. Het heeft niet alleen een natuurlijk facelift-effect, maar harmoniseert uw lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. 

Het gezicht geeft de uitstraling van je gevoel. Stress, spanning en vermoeidheid kunnen ons uiterlijk dan ook nadelig beïnvloeden. Deze massage helpt je gezicht te ontspannen en geeft je terug die natuurlijke mooie uitstraling.   Regelmatig deze massage laten uitvoeren werkt als een natuurlijke facelift.

Er wordt gestart met een ontspannende nek- en schoudermassage om de bloedsomloop naar het hoofd te stimuleren. Daarna worden de huid en de gelaatsspieren behandeld met acupressuur en het volgen van de meridiaanbanen (energiestroom) op het hoofd. Als afsluiting krijg je een lymfedrainage om de afvalstoffen af te voeren.

45€ voor ongeveer 45 min.

 
   
   
 

Energetische massage

Mijn massages zijn steeds heel intuïtief maar hier gaan we nog een stapje verder. Uw lichaam spreekt en ik luister en geef de aandacht waar nodig.  Op voorhand bespreken we welke richting we uitgaan en welke extra's gebruikt kunnen worden. Dit is een zachte massage met heel diepe werking en zo een totale geestelijke en lichaamelijke ontspanning.  Deze massage kan boven de kleren gegeven worden maar kan ook in aanvulling met een oliemassage.
Voor deze spreek ik niet graag een einduur en prijs af maar werk volgens wat nodig is of uw lichaam op dat ogenblik "aan kan".  Dit kan variëren van 30 min tot heel max 2u. (Ik kan wel werken naar een max einduur mocht je dit wensen) Er wordt afgerekend volgens hoe lang er ontvangen werd. 
shiatsu

Zwangerschapsmassage

Een ontspannen, rustige, liefdevolle massage voor de toekomstige mama en door de toegenomen endorfines wordt je kindje hier ook gelukkig van.   Deze massage geeft directe verlichting van pijnen en ongemakken zodat jij je vooral kan focussen op genieten van deze bijzondere periode. De massage, gegeven op een warmwaterkussen, duurt een klein uur en kost 60 €. Meer info kan je hier onder lezen bij "warmwaterkussen massage"
Gerelateerde afbeelding

Warmwaterkussen massage

Dit is een heel ontspannen, totale lichaamsmassage waarbij je op je rug blijft liggen.  Door het (warme)water in het kussen, komt de wervelkolom in een optimale, natuurlijke positie te liggen. Er wordt tussen het lichaam en het kussen gemasseerd waarbij jouw eigen lichaamsgewicht assisteert en bijdraagt aan de diepe werking van deze massage. De warmte van het kussen in combinatie met de warme olie zorgt voor een diepe en snelle ontspanning.  De massage werkt rustgevend, versoepelt de spieren en stimuleert de bloedcirculatie. Het is meer dan alleen een aangename ontspanningsmassage, het is een volwaardige behandelmethode, die helpt lichaam en geest weer in balans te brengen.  De massage wordt aangevuld met de technieken uit de Japanse gezichtsmassage, duurt ongeveer een uur en kost 65 €.
Afbeeldingsresultaat voor warmwaterkussenmassage
 
 

Extra

Voor 10 € extra kan je bij ons een douche nemen. Je dient hiervoor niets mee te brengen.

Voor 15€ extra kan je gedurende 15 min,  voor de massage, gebruik maken van de infraroodzetel.  Dit voor een diepe ontspanning, innerlijke warmte, ontgifting en losmaken van de spieren.

 

Belangrijk

Alles verloopt heel discreet zodat u zich echt comfortabel zal voelen.

 Wij letten enorm op onze hygiëne. Zowel lichaamseigen als van ons linnen. Alvast bedankt om dit ook van jullie kant te bekijken.

 Olie op het haar kan niet vermeden worden bij de Japanse gezichtsmassage.

 De massages worden uitgevoerd met slip aan.

 Onze massages zijn nooit erotisch getint en eventuele verzoeken zijn zeer ongewenst en we gaan hier niet op in.

 De zin in een massage kan onverwacht opkomen. Bij ons kan je tot 1 uur op voorhand reserveren. Aarzel dus zeker niet ons kort voordien te contacteren om te polsen als er nog een plaatsje vrij is.

 Gelieve voor de duomassage ruim op voorhand te reserveren omdat mijn massagepartner zich ook dient vrij te houden.

 Er kan altijd iets tussen komen waardoor je niet aanwezig kan zijn. Het zou heel leuk zijn voor mij mocht je mij in dat geval een seintje geven.

 Wij zijn niet aansprakelijk voor gevolgen die voortvloeien uit het behandelen van niet door de klant genoemde, allergieën, symptomen of blessures, of aandoeningen die een behandeling door een arts of kinesist vereisen. Graag alles waar je ook maar over twijfelt melden.

 Er wordt in elk geval door ons geen massage gegeven: bij besmettelijke huidaandoeningen, op acne, op spataders, op bloeduitstortingen, bij aderontsteking, op wonden en recente littekens, bij griep of koorts, in de acute fase van reuma, bij oververmoeidheid, bij kanker, ... Bij twijfel steeds raad vragen aan je arts.

 

Vind ons ook op vind-een-massage